U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
FAQ

Reserveer hier je introducé-ticket (50% korting), parkeerticket en horeca-arrangement

Goed nieuws voor GaiaZOO! Vanwege de coronaversoepelingen die sinds zaterdag 25 september zijn ingaan, kan de 1,5 meter afstand voor onze bezoekers worden losgelaten. Dit betekent dat GaiaZOO weer de volledige bezoekerscapaciteit kan en mag toelaten en we vanaf dan geen eenrichtingsverkeer in het park meer handhaven. 

Abonnementhouders hoeven vanaf 25 september geen online reservering meer te maken voor een ZOObezoek. Heb jij een geldige abonnementspas? Dan kun je gewoon met je pas naar de bezoekersentree komen, zonder hier vooraf een tijdslot voor te hebben gereserveerd. Je bezoek aan GaiaZOO verloopt zoals jij altijd gewend was. Voor introducés die gebruik willen maken van de 50% kortingsregeling, dient wel nog zoals gebruikelijk een reservering op datum gemaakt te worden en in de online shop een introducé-ticket aangekocht te worden.

Je kunt als abonnementhouder nog altijd via deze webshop een gereduceerd parkeerticket kopen en tevens een introducé-ticket, voordelig GaiaOntbijt of culinaire safari aanschaffen. 

 

Vul hier je abonnementnummer in:

Veelgestelde vragen

Ticket support